Hond & Baas

ZENtraal

Als toekomstige klant wilt u graag weten welke ervaring andere hebben opgedaan met Hond & Baas ZENtraal. Dat kan!

Hieronder kunt u een aantal reviews lezen.

 

 

Tot ziens bij Hond & Baas ZENtraal.

Welkom

 

 

 

 

 

Andere geneeswijze 

Reiki, Sanjeevini en Bach Bloesem 

Ervaringen met Hond & Baas ZENtraal

Gedragstherapie en individuele begeleiding. 

* Realistisch advies gericht op welzijn van zowel hond als baas. Werkbaar plan van aanpak.

Trajda& Ivo

 

* Voor onze kruising stafford/labrador Roet hebben wij hulp gevraagd aan Renzina van Hond & BaasZENtraal:hoe gaan wij, als baasjes ,om met deze uitvallende hond. Wat een geluk dat we op Renzina,s pad kwamen. Haar lessen waren opbouwend, leerzaam en gaven ons nieuwe inzichten. We kregen opdrachten, oefeningen en gaandeweg meer vertrouwen en plezier in en met Roet. De hond krijgt, waar mogelijk, ruimte die hem toekomt, omdat hij hond is. Zonder voorbij te gaan aan een baas, die ook maar een mens is. De naam van haar bedrijf had, met Hond & BaasZENtraal, dan ook niet beter gekozen kunnen worden. Dank je wel, Renzina.

Piet en Elice

 

* Wij hebben een Border Collie die met vlagen erg zenuwachtig en angstig kan zijn. Toen ze plotseling snapte schrokken wij erg en hebben wij Renzina om hulp gevraagd. We hebben veel informatie en advies gekregen om Tebbie in het algemeen beter te kunnen begeleiden op een positieve manier. Door dingen aan te passen als haar slaapplaats, het wandelen, activiteiten met haar doen, merkte we dat het gedrag verbeterde. Wij zagen dat Tebbie rustiger werd, beter kon slapen, minder gefocust was op de kat en ze heeft niet meer gesnapt. Het fijne van de methode die Renzina gebruikt is dat zij altijd handelt uit het belang van de hond. Ze voelt een hond, maar ook ons als baasjes heel goed aan en wil uiteindelijk het beste voor mens en dier!

Barbara & Remon

 

Acupressuur. 

* Daarnaast heeft Renzina ook haar hulp aangeboden en past ze Acupressuur toe bij Tebbie. Ze kwam binnen met een grote tafel en ik dacht bij mezelf: wat moet dat worden, daar gaat Tebbie nooit op zitten. Ik ging weer aan het werk en toen ik een half uurtje later kwam kijken zat Tebbie heel relaxed op de het tafelt. Acupressuur, ik weet daar niet veel van, maar het werkt wel. Tebbie werd er heel rustig van. We vinden het geweldig. Renzina komt nog een keer terug, want ze heeft bij Tebbie een paar knelpunten gevonden. Ik heb alle vertrouwen in een heel goed resultaat.

Remon & Barbara. 

 

* Voor mijn hondje Ody heb ik een acupressuur consult gehad. Ody heeft slechte knieën waardoor hij soms moeilijk loopt. Daarnaast is hij enkele weken geleden van een zandberg  afgevallen, plat op z’n rug. Na de val merkte ik niks aan hem en leek hij nergens last van te hebben, echter tijdens het consult merkte Renzina direct op dat Ody met een bolle rug liep. Naast dat zij mij het advies gaf om bij de dierenarts foto’s te laten maken van de rug, heb ik tijdens het consult hele goeie tips gekregen waar ik thuis zelf mee aan de slag kon gaan. Ik heb Ody nu ongeveer 5x kort gemasseerd en bepaalde accu punten behandeld en 3x behandeld met moxa en ik zie nu, na 2 weken al veel verbetering! Tijdens het wandelen “huppelt” hij een stuk minder en zijn rug oogt soepeler. Ik ga zeker door met de massages en de moxa behandelingen!

Liza.

 

Reiki

* Onze hond Fleur van 12 jaar bleef alleen achter toen haar hondenmaatje overleed. Ze was al 3 weken deppresief en kwam haar mand niet meer uit, wandelen wou ze niet meer. Ze ging alleen even de tuin in om haar behoefte te doen. Wij hebben Renzina gevraag voor een Reikiboost van 3 behandelingen op afstand. Wij waren verbaas en blij verrast om te zien dat Fleur na de 1ste behandeling al zichtbaar vrolijker werd. Wij zijn erg blij dat wij onze lieverd dit hebben gegund.

Caroline & Tim.

 

* Mijn ervaring met Renzina van Hond & Baas Zentraal en Reiki. Het gaat om onze hond Evi, via Straydogs Rescue Nederland uit Roemenie gehaald, 15 jaar en sinds 2016 bij ons. Een tijdje geleden begon ik mij zorgen te maken over haar en haar gedrag, ze was namelijk aangevallen door een andere hond en sindsdien erg angstig en schrikkerig. Renzina heeft op afstand Reiki toegepast om haar ondersteuning, rust en ontspanning te geven. Op het moment dat Evi Reiki kreeg werd ze rustig, ging lekker ontspannen liggen en viel in een diepe slaap. Ook de opeen volgende dagen heeft ze Reiki mogen ontvangen. Ik ben erg enthousiast, blij en dankbaar over deze behandeling die onze Evi zo heeft geholpen.

 

Een ander moment dat Evi Reiki heeft ontvangen was nadat zij met haar rechterachterpoot begon te slepen, eerst dierenarts bezoek, foto laten maken en bleek dat ze een schot hagel in de hele achterkant had, kleine kogeltjes die niet meer verwijderd konden worden, het waren een stuk of 50. Niks meer aan te doen, een ontstekingsremmer mee en dat was het dan. Renzina heeft haar hier ook een aantal keren voor behandeld met een goed resultaat. De kogeltjes zitten er nog steeds natuurlijk, maar ik denk dat Evi het heeft geaccepteerd en sindsdien gaat het beter, ze is 15 jaar, meer kan je niet verwachten.

Ik zou (en dat doe ik ook aan iedereen die een hond heeft) iedereen die problemen van welke aard dan ook, doorverwijzen naar Renzina Olde Heuvel van Hond & Baas Zentraal.

Elma.

 

Communiceren met dieren - Stervensbegeleiding van de hond. 

* Renzina heeft op een respectvolle manier een gesprek gevoerd met onze Faya. Ik weet weer meer over hoe Faya zich voelt. Dank je wel, lieve Renzina!!!

Marian. 

 

* Helaas hebben ik afscheid moeten nemen van mijn lieve hond Max hij was 14 jaar, zijn lijfje was op. Renzina is bij mij thuis geweest voor stervensbegeleiding. Het was mooi om te zien hoe rustig hij hiervan werd. Ondanks het verdriet gaf het mij ook rust en voelde ik de warme energie. Dank je wel Renzina. 

Anneke. 

 

* Renzina heeft als dierentolk contact gehad met mijn lieve overleden hond Sjef. Het contact dat zij heeft gehad heeft mij zo goed gedaan. Alles dat zij beschreven heeft in haar verslag is 200% Sjef. Dankjewel lieve Renzina voor dit mooie cadeau. Ik gun ieder baasje zo mooie herinneringen en contact door jou en met jou met hun overleden huisdier.

Kirsten